Itt találod az Unilever márkáit

Globus

A Globus dresszing termékei az asztalokra kerülő ételek fontos kiegészítői, vagy éppen alapanyagai lehetnek, hogy ellenállhatatlan finomsággá változtassák azokat

Tudj meg többet!

Knorr

A jövő 50 élelmiszerére alapozva a Knorr fenntartható, egészséges és egyszerű megoldásokat ajánl a mindennapokra.

Tudj meg többet!

Lipton

A Liptonnál hisszük, hogy egy jó beszélgetés egy bögre tea mellett segíthet az embereknek, hogy jobban és kevésbé elszigetelten érezzék magukat a mindennapok során

Tudj meg többet!

Delikát

A Delikát az első magyar ételízesítő, melynek története Szegeden kezdődött. A válogatott szárított zöldségek és fűszerek keveréke egyedi ízt kölcsönöz minden ételnek

Tudj meg többet!

Urban Monkey

Az Urban Monkey ünnepli az optimistákat, a bátrakat, az idealistákat és az alkotókat, akik hisznek abban, hogy tetteikkel hozzá tudnak járulni a világ jobbá tételéhez

Tudj meg többet!

Helmann's

A Hellmann’s terméket célja, hogy örömet szerezzenek és ihletet adjanak a változatos mindennapi étkezéshez; legyen szó reggeliről, vacsoráról vagy kerti sütögetésről

Tuddj meg többet!

Ben&Jerry's

A Ben&Jerry’s jégkrémek sok-sok keksz, sütemény és csokoládé darabkát, illetve szósz örvényeket rejtenek el a jégkrémeikben.

Tudj meg többet!

Magnum

A roppanós csokoládé és a lágy jégkrém találkozása minden alkalommal elcsábítja az élmények hódolóit! Fedezd fel a valódi élményt a Magnum jégkrémekkel!

Tudj meg többet!

Carte d'Oor

Az új egzotikus, desszert ízeink mellett a hagyományos klasszikus ízek is megtalálhatóak, sőt már laktóz- gluténmentes és vegán jégkrémek közül is válogathatsz!

Tudj meg többet!

Szavó

Egyedülálló a penész, algák és mikroszkopikus gombák eltávolításában.

Surf

Filozófiánk: meglepetés és izgalom érzékeidnek, elbűvölő illatkombinációk segítségével.

TRESemmé

A TRESemmé egyszerű célkitűzést követ: minden nő megérdemli, hogy gyönyörű legyen, és annak is érezze magát, mintha épp egy fodrászatból lépett volna ki.

Tudj meg többet!

Domestos

A Domestos a higiénia nagykövete.

Seventh Generation

A Seventh Generation mosó- és tisztítószerei növényi alapanyagokból készülnek, fenntartható csomagolásban. A növények tiszta ereje egy zöldebb jövőért!

Coccolino

Ki hinné, hogy Coccolino maci már több mint 40 éves! Igazán nem látszik rajta. Hazánkba 1993-ban érkezett meg, és hamar jó ismerősünkké vált.

Dove

A Dove mindig a bőr táplálására és hidratálására vonatkozó küldetésének teljesítésére törekszik.Fontos számára, hogy segítsen a nőknek rátalálni a bennük lakozó szépségre

Tudj meg többet!

Cif

A CIF már több, mint 50 éve elhivatott, hogy a közösség javát szolgálja és gondoskodjon felületeink tisztításáról.

Flóraszept

A Flóraszept már 50 éve segít a magyar embereknek a higiénikus környezet megteremtésében.

Dove Men+Care

A Dove Men+Care az erő új fogalmát ünnepli, a törődéssel a középpontban. A Dove Men+Care hiszi, hogy gondoskodás teszi erőssé a férfit.

Tudj meg többet!

Baby Dove

A Baby Dove hiszi, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként, csak a Te utad.Ismerd meg küldetésünket, hogyan segítünk gondoskodni babádról úgy,hogy mindkettőtöknek jó legyen

Tudj meg többet!

Coccolino Care

Az új Coccolino Care mosószer ami ápol és védi kedvenc ruháinkat, mindemelett kiválóan tisztít is.

Rexona

Célunk, hogy minél több ember mozogjon rendszeresen. Mert aki aktívan él, egészségesebb és boldogabb is lehet. Izzadásgátlóink annál hatékonyabbak, minél aktívabban élsz!

Tudj meg többet!

Axe

A bulik legtutibb kiegészítője. Segít, hogy maximális vonzerőd legyen. Termékeink között ellenállhatatlan illatokat találsz, amik csak hozzáadnak megjelenésedhez.

Tudj meg többet!

Baba

Az ikonikus kék-fehér pöttyös Baba 1920 óta nyújt gyengéd ápolást a mindennapokban. Jól ismert összetevőivel és illataival a Baba a család összes tagja számára megfelelő.

Tudj meg többet!

Love Beauty and Planet

A Love Beauty and Planetet egy csapat hasonlóan gondolkodó ember indította útjára, aki hisznek abban, hogy a jó megjelenésnek és a jótetteknek együtt kell járniuk.

Tudj meg többet!

Amodent

Az Amodent egy nemzetközileg széles körben elterjedt fogszuvasodásgátló technológiával készült fogkrém márka, melynek célja az alapvető szájápolási igények kielégítése.

Signal

A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít.

Lifbuoy

A Lifebuoy szappant 1894-ben William Lever fejlesztette ki Angliában. A márka azóta is a kézmosás jelentőségére igyekszik felhívni a figyelmet.

Tudj meg többet!