Unilever Future Leaders' League 2021

Vegyél részt az Unilever Future Leaders' League 2021-es esetoldó verseny lokális fordulóján!

A már híres Unilever Future Leaders' League lokális fordulója, a Heroes of  Tomorrow esetmegoldó verseny 2021.február 19-én, online kerül megrendezésre.

A budapesti fordulóra 3 főből álló csapatok nevezését várjuk, érdemes odafigyelni arra, hogy legyen a csapatban marketing-, pénzügy-, és változás menedzsmentben jártas szuperhős :) Ha nincs csapatod, akkor sem kell bánkódnod, szívesen összepárosítunk más, szintén egyedül nevező versenyzőkkel.

A nyertes csapat abban az örömben részesül, hogy részt vehet a verseny régiós Heroes of Tomorrow fordulóján márciusban, így esélyt nyer arra is, hogy a globális Unilever Future Leaders' League fordulón is képviseltesse magát.

A nevezés feltétele, hogy a csapat minden tagjának regisztrálnia kell.

NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. január 24. 23:59


A jelentkezés beérkezésétől számított 72 órán belül a nevezett csapat kézhez kapja az esetet. A csapatoknak az esethez egy maximum két oldalas megoldási tervet kell készíteni, emellett egy motivációs levelet írni. A tervet és a motivációs levelet 2021. január 31. éjfélig megküldeni a renata.varga@unilever.com email címre. Ezután a 6 legjobb csapatot 2021. február 1. éjfélig értesítjük továbbjutásukról. 

Sok sikert! 

 

A játékszabályzatot a kapcsolódó anyagoknál letölthető!

A regisztrációs időszak lezárult.