UFLL – Unilever Future Leader’s League

Az Unilever Future Leader’s League egy nemzetközi esetmegoldó verseny. Célunk, hogy bevonjuk az egyetemistákat a márkáinkról, stratégiánkról való gondolkodásba, ők pedig bepillanthassanak az üzleti színfalak mögé.

A legtöbb országban, ahol az Unilever jelen van, megrendezik a versenyt. Az országos nyertesek alkotják a régiós döntők mezőnyét, ezek nyertesei pedig Londonban, a globális döntőn mérkőznek meg.

A verseny során egy, az Unilever által megadott esettanulmányt kell 3 fős (egyetemista vagy főiskolai hallgatókból álló) csapatban kidolgozni. Nem előírás, azonban előnyt jelent, ha marketing-, pénzügy-, és változás menedzsmentben jártas tagja van a csapatnak. Az sem baj, ha nincs még csapatod, egyéni jelentkezésre is van lehetőség, ebben az esetben más egyéni versenyzőkkel tudtok összeállni.

A verseny első szakaszában a feladatotok, hogy az esettanulmányra adott válaszotokon ötleteljetek, és készítsetek egy one-pager összefoglalót. A legjobb 6 one-pagert beküldött csapatnak lesz lehetősége részletesen előadni ötleteit egy 15 perces angol nyelvű prezentáció keretében a magyarországi fordulónkon február 19-én.

Minden évben izgalmas nyeremények várnak a győztesekre, emellett ez egy szuper lehetőség, hogy megmutasd magad az Unilever csapatának, ezáltal növelve a vizibilitásodat, mely fontos eleme a karrierutad építésének. A fordulók során beszélgethetsz magas szintű Unileveres vezetőkkel, fontos és valós eseten dolgozhatsz, mely egy nagy prezstizsű márkáról szól.

2020-ban egy magyarországi csapatnak volt lehetősége képviselni régiónkat a globális fordulóban az Unilever globális szintű vezetői előtt. Kedvet kaptál? Jelentkezz Te is és írd Te a marketing új fejezetét!

Nézz bele, hogy milyen volt a tavalyi forduló!

https://www.youtube.com/watch?v=Y7k-Qf5PAxs

Ajánlott tartalmak